Iedereen kent het wel! Je maakt bijzondere momenten mee en die momenten wil je eigenlijk niet loslaten. Denk aan de geboorte of adoptie van je (klein)kind of een huwelijk. Maar soms helaas ook het overlijden van een dierbare. Herinneringen hieraan zijn kostbaar. En wat is er dan mooier om deze herinneringen te kunnen bewaren in een persoonlijk beschilderde kist? 

Een "BOX OF MEMORIES"!

De kist is leuk om voor jezelf te gebruiken maar nog leuker om te geven! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kraamcadeau, adoptiecadeau, huwelijkscadeau etc.

Ben je niet zo creatief of heb je geen tijd om een kist zelf te maken? Geen probleem! Ik kan in opdracht een box of memories voor je maken. Samen bespreken we je wensen en ideeën en ik zorg ervoor dat er een mooie kist voor je klaarstaat of naar je opgestuurd wordt. De levertijd is momenteel tussen de 6-8 weken. Verzendkosten zijn in overleg en verzending is op eigen risico.


Waar kun je de Box of memories voor gebruiken?

 • Voor een geboorte; voor bijvoorbeeld het eerste speentje, het eerste kledingsetje, het eerste schoentje, het navelklemmetje, het geboortekaartje maar ook de gekregen kaartjes, het consultatiebureau boekje etc.
  Een bijzonder cadeau kan dit later worden wanneer je zoon of dochter b.v. het huis uitgaat, trouwt of zelf zijn of haar eerste kind krijgt!
   
 • Voor een adoptie; voor bijvoorbeeld spulletjes die het kind mee naar Nederland krijgt/neemt zoals bijvoorbeeld de kleertjes die het kind aan heeft, knuffeltjes maar ook documenten m.b.t. de adoptie.
   
 • Voor een huwelijk; voor bijvoorbeeld het gastenboek, kousenband, huwelijksbedankje, gedroogde corsages, trouwkaartje maar ook gekregen kaartjes, het trouwboekje etc.
  Daarnaast kan er ook een kist gemaakt worden als zijnde gastenboek en later als de herinneringskist. Ik geef de kist een basiskleur met een leuk, klein detail van het trouwkaartje. Tijdens de bruiloft kunnen alle gasten hun naam op de kist schrijven met acrylstift. De kist wordt vervolgens nog afgelakt en je hebt dubbel plezier.
   
 • Voor een overleden dierbare; voor bijvoorbeeld een voet- of handafdruk, een haarlok, een cd met muziek van de uitvaart, tekeningen, foto’s etc.
   
 • Algemeen; Gedurende het hele leven maak je bijzondere momenten mee waar je bijzondere spulletje van bewaart. In de herinneringskist kun je spulletjes bewaren zoals bijvoorbeeld geboortespulletjes, diploma’s, plakboeken, tekeningen, kaarten, spulletjes rondom een huwelijk of een overlijden, verzamelingen etc.
   
 • Speelgoedkist; om al het speelgoed van de kleine in te bewaren.
   
   
  De Box of Memories wordt beschilderd aan de hand van uw wensen. Geboorte-, adoptie-, en huwelijkskaartjes worden veel gebruikt als inspiratie.