*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*NIEUW*


*****MIJLPAALKAARTEN*****

 

Kijk voor een impressie op www.facebook.com/mijnboxofmemories

Bestellen? Stuur een e-mail naar info@boxofmemories.nl.

Het is mogelijk om je bestelling af te halen op ons adres in Eindhoven. Verzending van een set kaarten komt uit op     € 3,75, met een track & trace code € 4,75

 

1. Zwangerschapskaarten €12,95

Op welke wijze gebruik je de mijlpaal zwangerschapskaarten?

Leg alle mijlpalen van je zwangerschap vast. Natuurlijk gaat je buik groeien maar ook andere belangrijke momenten zijn leuk om vast te leggen. Bijvoorbeeld het moment dat je de baby voor het eerst voelt trappelen of het moment dat de babykamer klaar is. Een mijlpaal bereikt? Pak de juiste kaart, schrijf de datum in de daarvoor bestemde ruimte en neem een foto van het moment samen met de kaart. Op deze manier leg je alle mijlpalen vast en vergeet je ze nooit. Op de achterzijde van elke kaart is ruimte om notities te maken en tevens zit er een ‘vandaag’ kaart in de set waarop je zelf een mijlpaal kunt schrijven. Zijn alle mijlpalen bereikt? Bewaar de kaarten dan in het doosje of plak ze in een fotoalbum of plakboek. De set bestaat uit 20 mooi geïllustreerde zwart/wit kaarten op A6 formaat. Elke kaart staat symbool voor een mijlpaal. Het perfecte cadeau om te krijgen of geven aan het prille begin van een zwangerschap!

Inhoud van de set:

8 kaarten met zwangerschapsweken

Hoera Zwanger

De eerste echo

Jouw komst wereldkundig gemaakt

Jouw naam

Babykamer klaar

Dit wordt je eerste outfit

Mama heeft je voelen trappelen

Papa heeft je voelen trappelen

Hoera, je bent een meisje

Hoera, je bent een jongen

Hier ben ik

Vandaag...
2. Babykaarten €16,95

Op welke wijze gebruik je de mijlpaal babykaarten?

Leg alle mijlpalen van je baby vast. Je baby wordt ouder maar ook andere belangrijke momenten zijn leuk om vast te leggen. Bijvoorbeeld het moment dat je baby voor het eerst lacht, loopt en zijn/haar eerste hapje eet. Een mijlpaal bereikt? Pak de juiste kaart, schrijf de datum in de daarvoor bestemde ruimte en neem een foto van het moment samen met de kaart en je baby. Op deze manier leg je alle mijlpalen vast en vergeet je ze nooit! Op de achterzijde van elke kaart is ruimte om notities te schrijven en er zit een ‘vandaag’ kaart in de set waarop je zelf nog een mijlpaal kunt schrijven. Zijn alle mijlpalen bereikt? Bewaar de kaarten dan in het doosje of plak ze in een fotoalbum of plakboek. De set bestaat uit 34 mooi geïllustreerde zwart/wit kaarten op A6 formaat. Elke kaart staat symbool voor een mijlpaal. Het perfecte cadeau om te krijgen of geven wanneer er een baby is geboren!  

Inhoud van de set:

15 kaarten met de leeftijd

Hier ben ik

Mijn eerste lach

Vannacht sliep ik voor het eerst door

Omrollen lukt me ook al

Het vaste hapje

Zat voor het eerst rechtop

Eerste tandje

Ik zeg papa

Ik zeg mama

Sinds vandaag kruip ik

Stond voor het eerst rechtop

Hoera ik loop sinds vandaag

Eerste kerst

Mijn eerste vakantie

Kijk! Ik zwem

Alle kaartjes en kadootjes 

Kijk mij zwaaien

Vanavond ga ik voor het eerst logeren

Vandaag