Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest?

Wat is er leuker dan samen iets te maken tot één mooi resultaat! Tijdens deze 3,5 tot 4 uur durende workshop ga je samen met een gezelschap één box of memories beschilderen welke de vrijgezel uiteindelijk mee naar huis neemt. Daarnaast beschildert iedereen voor zichzelf nog een ander product naar keuze. Je kunt een keuze maken uit o.a. een dienblad, vogelhuisje, klompen, theedoosje, fotolijstje of spiegeltje.

De workshop wordt gegeven in een atelierruimte in Jasmijn Bloemisterij in Boxtel. Evt. kan de workshop ook op locatie gegeven worden. Neem hiervoor contact op.

Tip: Gebruik de box of memories tijdens de bruiloft als gastenboek waar iedereen een wens voor het bruidspaar in kan deponeren of als enveloppenbox!


Formaten & prijzen:

 Workshop box of memories formaat 2 - 48x36x26 cm - € 30,00 p.p.

Workshop box of memories formaat 3 - 64x45x35 cm - € 35,00 p.p.

Workshop box of memories formaat 4 - 75x54x43 cm - € 40,00 p.p.

De prijzen gelden voor een workshop met een minimum van 7 personen. Met minder personen? Kan ook! Dan geldt er een toeslag. Neem hiervoor contact op.  

Bij de prijs is inbegrepen: 1 kist in het formaat naar keuze en per persoon 1 product naar keuze. Daarnaast alle materialen om de gegronde kist en de producten te beschilderen (incl. een vernis), ruimte om in te werken en een hapje en een drankje.